61166, Україна, м. Харків

пр. Науки, 14

гол. корпус, каб. 372

(057) 702-16-46

career_center@nure.ua

yarmarka.kture@gmail.com

Прес-реліз

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні та програма „Громадські зв'язки” (Community Connections Program) проводитимуть відбір кандидатів у Харківській  області для участі у стажуванні у США за темою

«Охорона здоров’я: інфекції, що передаються статевим шляхом».

 

Буде відібрано групу з 10 фахівців, які працюють у сфері охорони здоров’я, зокрема, у напрямку надання дерматовенерологічної допомоги населенню, проведення медичних лабораторних досліджень, надання медичних та психологічних послуг, ведення наукових медичних розробок та прийняття нормативних документів з метою поліпшення якості та надання медичної допомоги хворим. Учасниками програми можуть бути наукові та практичні працівники сфери охорони здоровя, представники неурядових організацій, які працюють у напрямку, відповідному до теми стажування. Знання англійської мови не вимагається.

 

 

Зміст програми буде розроблено для групи в цілому із урахуванням побажань учасників. Тривалість стажування – 3 тижні. Орієнтовна дата поїздки групи з 11 червня по 2 липня 2009 року.  Метою програми є професійний та культурний обмін. Під час стажування учасники проживатимуть в американських сім’ях.

 

Програма „Громадські зв’язки” є програмою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Всі витрати по стажуванню покриваються програмою, крім виготовлення закордонного паспорта та поїздок у межах України.

 

Вимоги до кандидатів:

§    Бути громадянином України

§    Проживати в Україні на момент підготовки, відбору та проведення програми

§    Працювати у вищезазначених організаціях на території Харківської області

§    Мати щонайменше 2 роки досвіду роботи і можливість працювати в своїй сфері ще 5 років

§    Мати право отримати візу типу J-1 (віза програм обмінів) та дотримуватися обмежень, які несе цей тип візи.

 

Для участі у конкурсі кандидат повинен:

I.        ПОДАТИ АНКЕТУ

Отримати анкету та здати її друкований варіант після заповнення можна за такими адресами:

Ø м. Харків, пл. Рози Люксембург, 10, 7-й поверх, Фонд місцевої демократії з 10:00 до 17:00 протягом робочого тижня,       тел: (057) 771-07-92, 731-60-44,  8050-162-6045

Ø м. Київ, офіс PH International (програма „Громадські зв'язки”),  вул. Еспланадна, 28, оф.7;  з 9:30 до 18:00

Ø Електронна версія анкети знаходиться на сторінці в Інтернеті http://cc-ukraine.org.ua

 

Заповнену анкету необхідно повернути до 19 лютого 2009 року (включно).

 

II.     ПРОЙТИ СПІВБЕСІДУ

Співбесіда проводитиметься очною комісією, що складається з експертів із зазначеної тематики та працівників Агентства США з міжнародного розвитку, рідною мовою.

 

 

Представники PH International зможуть відповісти на запитання з приводу програми або заповнення анкет під час консультацій, що відбудуться 23 січня 2009 року у Фонді місцевої демократії з 11:00 до 14.00, за адресою вул. Рози Люксембург, 10, 7-й поверх. Харків.

 

Додаткову інформацію про програму „Громадські зв’язки” та отримати консультації по телефону можна, звернувшись до офісу PH International в Києві за телефонами, що вказані нижче.


Наші спонсори та партнери