61166, Україна, м. Харків

пр. Науки, 14

гол. корпус, каб. 372

(057) 702-16-46

career_center@nure.ua

yarmarka.kture@gmail.com

Jabil

Jabil - світовий лідер на ринку виробництва електроніки. Компанія надає широкий спектр послуг з розробки дизайну, конструювання, виробництва електронних виробів та обслуговування продукції після її реалізації.

Приєднавшись до команди Jabil в якості стажера ви отримаєте підтримку та будете заохочені працювати в проектних командах, вивчати технології виробництва в галузі електроніки, співпрацювати із колегами Jabil в інших країнах. Результатом успішного проходження програми стажування буде можлівисть отримати постійне місце праці в компанії Jabil.  Ми шукаємо талановитих, амбітних фахівців, які прагнуть зростати як особистісно так і порфесійно з нами.

 

Програма стажування
Intern Opportunities

 м.Ужгород

 

Інженерно-технічна служба

Manufacturing engineering

Основним завданням відділу є забезпечення коректної роботи кожного автомата чи машини-робота, що використовується у виготовленні продукту. А також, забезпечення належного процесу виробництва. Сюди входить як постійна робота над машинами так і постійне підвищення кваліфікації працівників шляхом проведення необхідних навчань та тестувань.

 

Тестування електроніки

Test engineering

Відділ тестувань надає, обслуговує та підтримує в належному стані тест обладнання. Забезпечення процесів тестування. Аналіз дефектів електронно-друкованих плат. Проведення ремонту невідповідностей продукції. Збір та аналіз статистичних даних із подальшим поданням ідей для вдосконалення виробництва. Розробка нових стратегій та технології тестування.

 

Відділ вдосконалення виробництва

Industrial engineering

Це галузь інженерії, яка займаєтсья впровадженням, розвитком, вдосконаленням та оцінкою інтегрованих систем людей, коштів, знань, інформації, устаткування, енергії, матеріалу і процесу. Мета ІЕ - Процеси, що розробляються та впроваджуються, повинні бути достатньо простими, щоб виконати замовлення клієнта, достатньо ефективними, щоб мінімізувати можливість помилки, достатньо гнучкими, щоб забезпечити отримання найкращих результатів в умовах постійних змін

 

Відділ якості

Quality assurance

Якість — сукупність властивостей продукції, які визначають ступінь придатності її для використання за призначенням. Вимірювання та аналіз відхилень в процесах, забезпечення належного проведення вибіркового візуального контролю готових виробів згідно вимог замовника. Перевірка якості вхідних матеріалів для забезпечення необхідного рівня якості компонентів на виробництві.

 

Пропонуємо Вам:

Підписання трудового контракту на період стажування 12 місяців,

Оплачувальну відпустку,

Обіди за пільговими цінами,

Безкоштовне транспортування,

Пільгові абонементи у спортзал та басейн.

 

Вимоги до кандидатів

Випускники 5-6 курсів без досвіду роботи, аналітичний склад мислення, розуміння алгоритмики, Розуміння креслень ( AutoCAD), Знання пакету MS Office, Середній рівень англійської мови

 

Resume HR_Uzhgorod@jabil.com

http://careers.jabil.com/en/internships

тел. +380312649121, 649122

 


Наші спонсори та партнери